Steek wat Smaak in je Zaak!

Met Mel's Mellows B2B 

Tijd voor wat extra “Smaak” aan je onderneming te geven? Bring on the Mellows! Want die passen perfect in elk concept. Voorverpakt en ‘retail-ready’ voor in de winkel, een heerlijke smaakmaker voor een verwenkoffie of zelfs als bijzonder dessert …

 

Als zalige “smaakmaker” bij de koffie OF als uniek item in jouw aanbod. Huisgemaakt, ambachtelijk, overheerlijk origineel en on-weer-staanbaar lekker laat jij je klanten genieten van een waaier aan verassende smaken in een duurzame snoeperij.

 

Neem contact op en vertel me alles over jouw onderneming en je klanten. We smeden samen een pienter plan uit waarmee we je klanten helemaal kunnen vervoeren (en jij er nog iets leuks aan overhoud).

 

Dus! 

Lijkt het je wat om verse, ambachtelijke en super-originele snoep in jouw zaak te laten meedraaien en je klanten te laten genieten aan een “springkasteel van smaken”?  Geef me dan even een seintje en samen maken we er iets leuks van.

 


5 meest gestelde breinbrekers. (FAQ)

  • Per hoeveel kan ik bestellen: Mels Mellowes zijn in verschillende vormen te verdelen: Retail ready in een verpakking van 4 stuks of in bulk in een zakje van 10 stuks.
  • Hoe lang zijn ze houdbaar: Mels Mellowes zijn VERS en ambachtelijk gemaakt. Dus ze zijn maximaal 5 weken houdbaar en mogen opgeslagen worden in een koele donkere ruimte.
  • Uit welke smaken kan ik kiezen: De standaardsmaken zijn Banaan, Passievrucht, Suikerspin, Crème Brûlée, Violet en “Classic”.
  • Welke luxe smaken zitten er in het aanbod: Bijzondere smaken zijn : Kokos, Framboos-Ruby topping, Vanille met chocolade topping, Chocomousse met melkchocolade topping. Pistache met witte chocolade topping, Caramel met Caramel topping