Hey! Ik ben Melissa


Het brein (en ook de handen en voeten) achter Mel's Mellows: Overheerlijke ‘wolkjes van snoepjes’ die smelten op je tong. Ik moet je iets bekennen : Ik hou gewoon van zoetigheid!

 

Mijn mooiste herinneringen zijn aan mijn oma en opa die bij elk speciaal moment fluisterden “Dat verdient toch een spekske he!” Die ‘spekjes” gaven al mijn herinneringen een onvergetelijk smaakje. Oma en Opa hadden helemaal gelijk. Want ik geloof dat we allemaal smaak kunnen geven aan de mooie momenten in het leven.

 

Daarom sloeg ik na mijn opleiding Chocolatier aan het experimenteren in mijn keuken: Mijn missie was simpel: Vang de opmerkelijkste momenten van het leven in een snoepje.

 

En al snel kwamen er de “Mellows”. Zeemzoete superzachte smaakwolkjes-van-spekjes die smelten op je tong.

 

Maar die spekjes moesten net zoveel smaken hebben als er momenten zijn in het leven. Dus probeerde ik vanalles uit tot ik de allerleukste, lekkerste en bizarste smaken en geuren in een Mellow kon stoppen.

 

Want Mels Mellows zijn wolkjes van puur genot met een vleugje nostalgie en een springkasteel aan smaken. Ideaal om jezelf of de mensen om je heen te verwennen met het lekkerste dat het leven te bieden heeft.